zwembad_3U kunt onderstaand formulier gebruiken om u of uw kind in te schrijven. Na ontvangst van het formulier nemen wij contact met u op om uw inschrijving te bevestigen.

Bij sommige lessen is echter sprake van wachtlijsten en daarom is het van groot belang dat u tijdig contact met ons opneemt.

Voor kinderlessen raden wij u aan uw kind tijdig in te schrijven zodat uw kind rond de vijfde verjaardag aan de zwemlessen kan beginnen. Onze ervaring is dat dat ook de beste tijd is om aan zwemlessen te beginnen. De kinderen kunnen dan voldoende opletten en onthouden en ze hebben al wat meer spierkracht om stuwing voort te brengen.

Wanneer u uw kind bij ons hebt ingeschreven zorgen wij ervoor dat contact met u wordt opgenomen voor plaatsing zodra er weer nieuwe groepen worden ingedeeld.

Het inschrijfgeld bedraagt € 22,- . U kunt dat o.a. voldoen door storting op RABO rekeningnummer NL 02 Rabo 012 74 30 083 t.n.v. Zwemschool Oostrik in Leende.

Het komt wel eens voor dat kinderen elders al meerdere zwemlessen hebben gehad en daarna naar ons over willen schakelen. In dat geval vragen wij de ouders het kind voor te laten zwemmen bij een van onze docenten en wanneer er sprake is van voldoende vorderingen gaan wij kijken of zo’n kind bij een eventuele herschikking van groepen zijdelings in kan stromen. In alle andere gevallen houden wij bij plaatsing de volgorde van inschrijving aan.

  Uw naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Geboortedatum dd-mm-jjjj (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Geeft zich op voor:

  Voorkeur dag

  Voorkeur ingangsdatum dd-mm-jjj

  eventuele bijzonderheden of wensen