Het is onze ervaring dat je het beste met kinderzwemlessen kunt beginnen vanaf 4 jaar. Dan is het kind doorgaans voldoende sterk om stuwing (voortbewegingskracht) te ontwikkelen, het is in staat om redelijk op te letten en het kan ook al dingen onthouden tot een volgende les. Al deze dingen zijn nodig willen de kinderen ook voldoende vordering kunnen maken.

Wij hebben het opleidingstraject opgedeeld in 5 delen, elk deel wordt afgesloten met een examen en een ECHT diploma! Deze ‘eigen’ examens en diploma’s worden afgenomen/uitgereikt wanneer onze docenten vinden dat de kinderen dat niveau bereikt hebben. Wanneer de kinderen het laatste (VIS) diploma gehaald hebben, gaan we beginnen aan het officiĆ«le

ABC ZWEMDIPLOMA!!!

Dat betekent dat we NAAST Leende ook gaan oefenen in een groot Zwembad !!! Dat doen we zo, omdat we weten dat het bijna onmogelijk is de kinderen te corrigeren in zo’n groot zwembad. De lessen in het 25 meterbad (Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep Eindhoven) worden gegeven door onze eigen docenten en alles wat fout gaat in Eindhoven wordt in LEENDE gecorrigeerd. Dat is veel gemakkelijker en werkt perfect!

Inschrijven